Jag har ett jobb som innebär att jag reser mycket och bor tidvis på hotell. Det är mycket svårare att hålla sig till en vettig mathållning, så jag är väldigt tacksam att det finns näringsbars, min räddning sådana här dagar.
Idag har mina tre måltider sett ut så här:
frukost på hotellet; ca 1 dl fil, 1/2 dl havregryn/müsli-blandning, några russin och torkade fruktbitar i filen, ett kokt ägg, en skiva mörkt "fröbröd" (inget fett på!) med en skiva kalkon, gurka och paprika, två koppar kaffe
lunch; 2 st Itrims Balancebars med raspberry och chococrisp smak (130 kcal/styck)
middag; ugnsstekt kycklingfilé med lök och zucchiniskivor, resten av tallriken bestod av sallad med rödlök, champinjoner, gurka, tomater, rivna morötter och fetaost. Ett stort glas isvatten till.
Egentligen ska jag äta fyra måltider om dagen för att slippa känna hunger, men just idag blev det inte så och jag led inte heller.
Intressant det där med hunger för jag slutade känna hunger när jag slutade äta var tredje timme. jag trodde inte på det själv riktigt för jag älskar att äta och älskar att laga mat men periodisk fasta passar mig kanonbra!
http://coltingblogg.com/2013/01/09/antligen-har-korttidsfastan-slagit-igenom/