Nytt år

publicerat i Itrim, Träning;
Många säger nytt år, nya tag. Jag säger; nytt år, förra årets tag!
 
Förra året var ett betydelsefullt år för min hälsa. Jag gick med i Itrim, och fullföljde mitt mål att hamna i BMI under 25 samt att träna regelbundet. Jag har behållit mina mål under nästan hela förra året. Därför säger jag nu att jag ska fortsätta i samma anda.
 
Idag var jag åter på gymmet, första gången i år. När jag använder löpband eller crosstrainer loggar jag in mig med hjälp av en liten bricka på någonting som heter Preva, och har även en app i min mobil. Preva räknar ut hur mycket jag tränar och där kan jag sätta upp mina mål. Mitt mål är att träna 4 x i veckan. Preva kan dock inte automatiskt räkna ut när jag sticker ut och springer eller kör ett styrketräningspass, utan de måste jag lägga in separat. Det orkar jag oftast inte göra eftersom jag använder mig av både FunBeat och Runkeeper redan.
 
Idag körde jag först 20 minuter crosstraining och därefter cirka en halvtimme styrketräning med maskinerna på gymmet. Crosstrainern ger mig puls och ökar syreupptagningsförmågan och styrketräningen gör mig starkare, en perfekt kombination!
 
Så här såg Preva resultatet för idag:
 

Taggar: preva, itrim, crosstrainer, målsättning, styrketräning, gym;

Kommentera inlägget här :