Bästa måltidsersättningen

publicerat i Mat och dryck, Viktminskningen;
Den här näringsbaren från Itrim, den nedersta, är min absoluta favorit! Den innehåller 250 kcal och innehåller allt som behövs när det gäller vitaminer och mineraler, och smakar ljuvligt gott. Innehåller nötter som jag älskar. 
 
Min räddare i nöden - när jag inte kan eller hinner få till en riktig måltid. 
 
 

Taggar: Balancebars, hotellfrukost, Itrim, bantning, måltidsordning, mathållning, viktminskning;

Kommentarer :

1:a kommentar, skriven , av Jenny - 2xlblog:

Hihi! Den kan jag inte ha hemma. Jag får en Choco Nut bar ibland nr jag har tränat, men den är absolut livsfarlig att ha i större förpackningar. Det finns några saker som jag faktiskt inte klarar att ha hemma efter 1 ½ år... T ex den ;)
http://2xlblog.com/2012/08/19/livsfarliga-lockelser/

Svar: ojdå, vad skulle hända om du hade den större förpackningen hemma? Men så är det, man vet sina egna svagheter och ska försöka leva efter den vetskapen. :)
Mezooka

2:a kommentar, skriven , av Jenny - 2xlblog:

Den skulle försvinna :) Man måste ha respekt för sina "fiender" ;) Kolla dagens inlägg om du inte redan gjort det - här handlar det om 1½ ÅR efter start på Itrim... :) HA en fin kväll!

Svar: Jag ska kolla ditt inlägg, jag följer ju din blogg! Ja, att inte ha frestelser hemma är en av de viktiga nycklarna i min fortsatta kamp mot övervikt och ohälsa. :)
Mezooka

3:e kommentar, skriven , av Line:

Hur gjorde du för att besluta dig för att det var just itrim du skulle köra?
Förlåt att jag stakar dig så här men jag vill verkligen komma igång själv

Svar: Jag har en kollega som gick på Itrim tidigare och lyckades så bra, det fanns i mitt bakhuvud när det var dags för mig att ta itu med mina matvanor och min vikt. Motion och sund, vanlig mat samt stöd (jag behöver massor av stöd!) från en hälsocoach har gett mig motivationen som gör att jag orkar igenom det här. :)
Mezooka

Kommentera inlägget här :